Write to me or s-itechnology@hotmail.com

   
  itechnology
  Leksione
 
1.Leksione per te programuar ne java. eshte shume i mire per fillestaret, eshte ne gjuhen angleze.
                                                                                                                           
Download
  
2.Doni te beni ndryshime ne windows XP.                                                           Download
                                                                                               

3.Matje elektronike  pjesa I                                                                                 Download


4.Matje elektronike  pjesa II                                                                                Download


5.Leksione te Teorise se Sinjalit. Te permbledhura                                             Download


6.Leksione mbi konfigurimin dhe instalimin e Mokrotik-ut                                      Hit here


7.Leksione PDF mbi mikrotik konfigurimin                                                               Hit here


8.Leksione online per office word                                                                            Hit here


9.Leksione online per office excel                                                                           Hit here


 
  Vizitat totale:>> 32444 visitors (77548 hits) ne kete faqe copyright © Sajmir Bajraktari  
 
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=