Write to me or s-itechnology@hotmail.com

   
  itechnology
  Programe ne C
 
  Programm in C

Programe te cilat mund tju sherbejne per te mesuar  programimin ne gjuhen C.
Programe qe nga niveli me i ulet deri tek ata me te nderlikuar. Kjo faqe permban  dhe detyra kursi e pune laboratori si dhe leksione per te mesuar C.


Programe sebashku me pjesen e ekzekutueshme.                        Download

Programe (vetem script) ne C nga S.Bajraktari                             Download

Leksione ne anglisht per te mesuar C                                            Download

Calculatori
Makina llogaritese S.CALC  eshte nje program i punuar ne kompilatorin Borland C++
Ky program sherben per kryerjen e disa proceseve llogaritese

matematike ne hapsiren nje dhe dy dimensionale
   
     procese llogaritese
     -------------------
    * me numra real
    * me numra kompleks
    * te matricave                                                                                       funksionet per numrat kompleks-Programi eshte i perbere nga tre module.
   
     modulet
     -------------
    1-siguria (identifikimi i perdoruesit)
    2-kodi i komandimit te makines (kodi baze i thirrjes se funksioneve)
    3-funksionet llogaritese (header filet e programit)

Autori: SAIMIR BAJRAKTARI
Shkarkoje ketu:    DOWNLOAD S.CALC


 
Faqja eshte ne ngarkim...

 

Kjo subfaqe me programe mundesohet nga:

Studenti Sajmir Bajraktari                                                                                      
  s-itechnology@hotmail.com                                                                                      


 
  Vizitat totale:>> 32444 visitors (77551 hits) ne kete faqe copyright © Sajmir Bajraktari  
 
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=