Write to me or s-itechnology@hotmail.com

   
  itechnology
  Si te fshehim HDD
 
Procedura

-Shko ne run dhe sheno gpedit.msc
-Pastaj shko ne administrativ templates
ne windows component
-Pastaj ne windows explorer
-Pastaj shko ne Hide this specified drives in my computer kliko OK
-Edhe shko ne enabled dhe shenon e zgjedh cilin hard disk deshiron te fshehesh
-Shembull Hard diskun C, e ben Restrict C drive only


By Mr.Sajmri
 
  Vizitat totale:>> 32444 visitors (77535 hits) ne kete faqe copyright © Sajmir Bajraktari  
 
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=