Write to me or s-itechnology@hotmail.com

   
  itechnology
  Programe
 
Ne ngarkim e siper
1.Ky antivirus i ka te gjitha firewall.web guard kunder spyware,coockis  etj. Afat ka deri me 29.06.2009
Download: Shkarko Avira

2.Program qe ju jep mundesi qe te shkruani ne emer te personit me te cilin po flisni dhe jeni online me te. . Fillimisht duhet te instaloni kete pastaj mesengerin.
Download: here

3.Per te krijuar flash wallpaper. Mund te zgjidhni wallpapert me te pelqyera nga ju dhe mund te ndrohen automatikisht pas nje limiti kohe qe i caktoni ju.
Download: here
 
4.Hacking Book, thjesht ti njohim. (pass  blakhack)
Download: here

5.Site designer.
Download: Site designer

6.1001mesime te ndryshme per hacking dhe IT
Download: Mesime per iT

7.Tune up utilities 2008 me crack.
Download: Tune Up Utilities 2008

8.Calculator me funksione inverse
Download: here

9.Calculator me funksione logjike
Download: here

10.Calculator me shume funksione. Llogarit volumet dhe siperfaqet e shume trupave dhe figurave me te rendesishme duke dhene vetem disa permasa.
Download: here

11.Nero 8, with key
Download: here

12.Kthe WinXP shqip ose office, por paraprakiaht duhet te licensoni Windows-in me ane te krakut i cili gjindet ketu sebashku me paketen windows XP shqip

13.Konverto file nga pdf ne word, shume e thjeshte.
Download: here

14.Program per circuit designe.
Download here

15.Tune up utilities 2009 me serial.rar
Dounload here

16.Electronic Work Bench
Download here
 
17.NOD32 Antivirus me krak
Download here

18.Messenger
Doenload here

 
Image by iTechnology -
 
  Vizitat totale:>> 32444 visitors (77553 hits) ne kete faqe copyright © Sajmir Bajraktari  
 
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=