Write to me or s-itechnology@hotmail.com

   
  itechnology
  Si te heqim reklamat nga MSN
 
Si te heqesh reklamat nga MSN Messenger


duhet nje program  Hex Editor..


1. Se pari, ji i sigurte qe ke dal nga MSN. Ne system tray, right clik, edhe shtyp Exit.

2. Tani shko ne C:Program FilesMSN Messenger dhe gjej file/skedarin qe thote "msnmsgr.exe". Right click dhe shtyp Copy. Gjej nje vend te zbrazet ne folder, right click dhe shtyp Paste qe te krijosh nje kopje (backup).

3. Hap Hex Editor XVI32 dhe kliko ne File >> Open dhe shko prape ne C:Program FilesMSN Messenger dhe shtyp dy here msnmsgr.exe.

4. Kur te hapet nje tabele me disa numra, shko ne Address >> Goto >> dhe zgjidh Hexadecimal. Ne ate kutine ku eshte nje numer dhe nje shenje shkruaj kete D71F1 dhe shtyp OK.

5. Vlera, apo kutia e selektuar/highlighted, do jete 74. Thjesht shtyp EB ne vend te atij numri.

6. Perserit hapat 4 + 5 po ne vend te D71F1 tani shkruaj D7235 dhe shtyp OK.

7. Prape do te jete nje numer 74 highlighted, dhe prape nderroje ne EB

8. Kur t'i kesh mbaruar keto, zgjidh File >> Save dhe Exit nga Hex Editor.

9. Rihap MSN Messenger, dhe kur te pyet se a do ta hapesh MSN-in meqe ka pesuar ca ndryshime, kliko Yes dhe nuk do te kete me reklama.
 
  Vizitat totale:>> 32444 visitors (77549 hits) ne kete faqe copyright © Sajmir Bajraktari  
 
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=