Write to me or s-itechnology@hotmail.com

   
  itechnology
  Saimir Bajraktari
 

               

     Saimir Bajraktari.

Student ne Fakultetin e Teknologjise se    Informacionit, dega Elektronike viti I-re master. Filliimsht ju uroj mireseardhjen ne kete faqe dhe uroj tju pelqeje.
Eshte iniciative e imja personale per te krijuar kete faqe me informacione mbi teknologjine e informacionit, si dhe me programe te ndryshme. Perfshire dhe leksione. Te cilat mund ti sherbejne me teper atyre qe studjojne per ekelektronike. Faqja eshte akoma ne ngarkim e siper por mungesa e kohes dhe impenjimet ne shkolle me kane penguar disi.
 

Mirepres nga ju sugjerime...
                                   

         Click to view my CV                                  


 
  Vizitat totale:>> 32444 visitors (77538 hits) ne kete faqe copyright © Sajmir Bajraktari  
 
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=